BAŞKANIMIZ HARUN YÜCEL

• 150 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ HARUN YÜCEL

DERNEK BAŞKANIMIZ  HARUN YÜCEL

21.03.1978 TARİHİNDE NİĞDE / KAYIRLI KÖYÜNDE DOĞDUM. 1989 YILINDAN BU ZAMANA KADAR İSTANBUL/BAĞCILAR/GÜNEŞLİ’DE  İKAMET ETMEKTEYİM. EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASIYIM,  TEKSTİL VE KUMAŞ SEKTÖRÜNDE TİCARİ FAALİYET YÜRÜTMEKTEYİM.   16.DÖNEM SEÇİMLERİNDE BAŞKAN ADAYI OLARAK ÇIKMIŞ OLDUĞUMUZ HİZMET YOLUNDA “BİZDE MEMELEKET SEVDADIR” SLOGANIYLA BU GÖREVE TALİP OLDUK. BU BAYRAK YARIŞINDA ŞAHSIM VE EKİBİME TEVECCÜH GÖSTEREN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM. SEVDAMIZ OLAN KAYIRLI’MIZ İÇİN DAHA GÜZELİNİ VE DAHA İYİSİNİ YAPMA ADINA GÖREV ALMAKTAYIM. DERNEĞİMİZİN KURULUŞUNDAN BU GÜNE KADAR, BAŞTA KURUCULAR KURULUNA, TÜM BAŞKAN VE YÖNETİM KURULLARINA VE HER TAŞINDA EMEĞİ VE DUASI BULUNAN HEMŞEHRİLERİMİZE ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULUM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM. SİZLERİ ALLAH’A EMANET EDER,SAYGILAR SUNARIM.

HARUN YÜCEL

NİĞDE-KAYIRLI DERNEK BAŞKANI